• تور / ویزا / ویزا کانادا
  • مدت تور : 0 شب
  • پرواز : ترکیش
    • تاریخ آغاز تور : 12 آذر
    • تاریخ پایان تور : 29 اسفند
ساعت پرواز
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کانادا : 1/ اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است 2/ ارائه دعوت نامه و یا مدارک معتبر برنامه سفر (که این مدارک می تواند شامل این موارد باشد: دعوتنامه معتبر- ارائه برنامه کامل سفر 3/ ترجمه شناسنامه هریک از متقاضیان 4/ ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن همسر(در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود) 5/ تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه. 6/ مدارک مالی، شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی به همراه گردش سه ماه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتیکه گواهی سپرده بلند مدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید.(مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریز پرینت یک ماه است.) 7/ ترجمه اسناد ملکی 8/ مدارک شغلی کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان فارسی یا انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد ماهیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی سه ماه آخر، ترجمه لیست بیمه سه ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی. کارفرمایان: ترجمه " آگهی تاسیس" ،"آگهی تغییرات" و "آگهی تصمیمات" شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست بیمه پرداخت شده. تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه. مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت. کارخانه داران و صاحب مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست بیمه پرداخت شده. بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی سه ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.) 9/ ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از کسی باشد که آنها را همراهی نمی کند. 10/ دوقطعه عکس 4،5*3،5 رنگی با زمینه سفید *کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه شوند و ترجیحا به تاییدیه دادگستری برسند.
مدارک لازم
ویزای مالتیپل 5 ساله کانادا
خدمات آژانس
اخذ ویزای توریستی کانادا : کانادا به شما به عنوان یک توریست .کارمند یا دانشجو موقتی خوشامد میگوید در هر سال بیش از 30میلیون نفر از کانادا برای لذت بردن ازامکانات ان دیدن میکنند. که با ویزای غیراقامتی وارد این کشور می شوند. با توجه به شرایط خوبی که برای گرفتن ویزای توریستی کانادا وجود دارد، شانس اخذ ویزای مولتی 5 ساله افزایش یافته است. شما می توانید با داشتن دعوت نامه یا مدارک مناسب اقدام به درخواست ویزا نمایید. ویزای توریستی کانادا معمولا به شکل ویزای تک ورود و مالتیپل می باشد. : که به وسیله آن می توانید تنها یک بار به کانادا سفر کنید single entry visa به وسیله این ویزا می توانید تا زمان اعتبار ویزا به دفعات به کانادا سفر کنید : multiple entry visa اعتبار انواع ویزای کانادا : معمولا متقاضیان ویزای توریستی و دیداری می توانند حد اکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند. اگر ویزا به صورت مالتیپل صادر شده باشد به دارنده ویزا این امکان را می دهد که به طور متعدد و در هر بار ورود 6 ماه در کانادا اقامت داشته باشند. مزیت های ویزای بلند مدت مالتیپل کانادا : . اولین مزیت ویزای مالتیپل این است که به دارنده ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند 1 از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف می تواند به کانادا سفر کن 2 اعتبار5 ساله ویزای مالتیپل به این خاطر است که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا 5 سال اعتبار دارند. اگر به هر دلیلی مایل به سفر و اخذ ویزای مالتیپل کانادا هستید، با تماس با مشاورین ما و دریافت مشاوره تخصصی می توانید در کمترین زمان ممکن، ویزای مالتیپل کانادا را اخذ نمایید و از ویژگی های آن بهره مند گردید.
توضیحات

هتل های این تور

اطلاعات هتل
( قیمت ها به تومان می باشد )
دو تخته یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات

نکته بسیار مهم

در تماس تلفنی حتما ذکر نمایید که از توریاب تماس گرفته اید. آژانس ها ملزم به رعایت قیمت های فوق برای تاریخ های درج شده هستند. در صورت مشاهده هرگونه مغایرت لطفا اطلاع دهید

touryab.travel@gmail.com

بنر های تبلیغاتی

شهر فرنگ فضا گشت بالون

تور های ویژه ویزا کانادا

لینک های مشابه
در صورتی که این تور مناسب با زمان و هزینه شما نمی باشد و در قسمت تورهای مشابه نیز تور مناسبی برای خود پیدا نکردید می توانید از لینک های زیر تور مناسبی برای خود برگزینید

نظرات کاربران

شما می توانید نظر خود را برای ما بنویسید